Diensten.
By Xander levert een veelzijdig palet aan diensten.
Bekijk hier de mogelijkheden en neem contact op!

Communicatie

Communicatie is een van de belangrijkste processen om je doel te bereiken, wat dat doel ook is. Hoe presenteer je jezelf op een goede en geloofwaardige manier. Ik denk graag met je mee. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een communicatiestijl, een campagnestrategie of om je te voorzien van creatieve inzichten: ik denk en werk graag met je mee!

Fotografie

Mooie en minder mooie gebeurtenissen hebben een ding gemeen: ze gaan voorbij. Maar wat blijft er dan over? Een foto helpt je om een herinnering te maken. Ik maak graag mooie fotoseries, die de sfeer in een beeld vangen. Daarnaast maak ik graag portretten. Op een ontspannen en spontane manier leg ik een persoonlijkheid vast op beeld.

Illustratie

Een van de manieren om mijn creativiteit te uiten is tekenen. Dat doe ik al vanaf mijn kinderjaren. Met tekeningen kun je verhalen tot leven wekken. Juist de combinatie van een verhaal en de tekening erbij spreekt mij aan. Daarom illustreer ik graag, om een verhaal te vertellen door beelden heen.

Videografie

Bewegend beeld is steeds belangrijker geworden. En daar ben ik blij mee, want juist met video kun je sferen heel levendig vangen. Door kleur, licht en geluid vertel je een uniek verhaal. Je hoeft van mij geen snelle vlogs te verwachten. Wel verzorgde en sfeervolle video's.